MENIU

Adevărul despre sexismul de la Hollywood: ce actor confirmă declaraţiile lui Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Actorul american Bradley Cooper consideră că partenera sa din pelicula 'American Hustle', Jennifer Lawrence, are dreptate în ceea ce privește problemele legate de egalitatea de gen din industria filmului, scrie UPI.com.

Jennifer Lawrence are dreptate când afirmă că există o diferență față de modul în care sunt tratați actorii pe platourile de filmare și cel în care sunt tratate actrițele, a spus actorul într-un interviu pentru Entertainment Tonight, adăugând că aceste lucruri se întâmplă pe un palier mult mai mare, în afara industriei filmului.

'Există un standard dublu în lumea întreagă, cu siguranță', a spus Bradley Cooper, menționând că acesta este însă un singur aspect.

Actrița a publicat marți în mediul online un comentariu intitulat 'De ce valorez mai puțin decât colegii mei de platou bărbați?', în care vorbește despre Bradley Cooper, Christian Bale și Jeremy Renner care au încasat mult mai mulți bani pentru rolurile lor din pelicula "American Hustle".

'Am eșuat ca negociator pentru că am renunțat repede', spune actrița în articolul respectiv.

Bradley Cooper consideră în interviu că este bine ca fiecare voce să se facă auzită și este important acest lucru pentru că astfel se face diferența. Opiniile exprimate de Lawrence, dar și de actrița Sienna Miller, ajută astfel cauza respectivă. 'Iubesc cu adevărat femeile puternice', a mai spus Cooper.