MENIU

Adevărata legătură dintre Coldea și premierul albanez. Teorie EXPLOZIVĂ despre mafia generalului negru

Inquam Photos

Apar noi dezvăluiri-bombă despre legăturile dintre Florian Coldea și premierul albanez! Generalul negru ar fi fost plătit să îi elimine pe adversarii politicianului. Teoria îi aparține politologului Alina Mungiu, care a scris despre secretele din spatele asocierii lui Coldea cu înalți oficiali străini. 

Politologul Alina Mungiu face dezvăluiri-bombă despre legăturile dintre Florian Coldea și premierul albanez Edi Rama. Într-un articol publicat pe site-ul România curată, analistul lansează teoria potrivit căreia generalul negru era plătit să scoată din joc adversarii politicianului.

„Poate nu ați băgat de seamă care e specialitatea generalului Coldea, pentru care era remunerat de premierul albanez? Cum să-ți pui rivalii politici pe liste de sancțiuni americane, deși nu sunt dușmanii SUA sau ai securității occidentale – nici doctorul Berisha în Albania, nici Liviu Dragnea în România, ce să mai vorbim de fiică-sa, o adolescentă, nu aveau ce căuta pe o listă de sancțiuni serioasă, laolaltă cu oligarhii, informatorii și criminalii lui Putin. Ca să aflăm cine a manipulat aceste situații e destul să ne uităm cine a profitat, ca să aflăm cine a plătit ne trebuie un nou președinte”, a scris Alina Mungiu.

Teoria vine în contextul în care inclusiv fostul președinte albanez acuză că Edi Rama a primit ajutor de la Florian Coldea ca să îi păteze imaginea și să slăbească opoziția din țară. 

LEGILE PUTERII. Alina Mungiu Pippidi: „Iohannis trebuie demis. El nu caută soluții, ci doar să-și prelungească mandatul cât mai mult”

Mai multe articole despre:
coldea premier albanez mafie