MENIU

Adevăr sau Photoshop? Fotografiile cu această femeie ascund un secret UNIC

Trăim într-o perioadă în care fotografiile editate sunt la fel de comune ca vorbitul la telefon. De aceea, nu de puţine ori i s-a spus lui Connie Chiu că imaginile în care este protagonistă sunt modificate în Photoshop.

Infatisarea ei bizara ascunde un alt secret insa, ea fiind primul model originar din Asia care sufera de albinism.

Albinismul face parte dintr-un grup de tulburari genetice si se caracterizeaza printr-o productie scazuta sau chiar lipsita a pigmentului numit melanina, substanta ce determina culoarea pielii, parului si a ochilor. Cum organismul lui Connie nu secreta suficienta melanina, pielea ei este de un alb aproape imaculat, la fel si parul, in timp ce ochii sunt rosii.

Rampa de lansare a lui Connie a fost prezentarea de moda a surorii ei, care avea de realizat pentru facultate un astfel de eveniment. Mai apoi, ea a fost abordata de nume grele ale industriei si a pozat pentru Terry Richardson, Paul Burley, Heidi Niemala si Morten Smidt.

Fascinata de fotografie, ulterior Connie a trecut in spatele aparatului si si-a inceput o cariera in jurnalism, continuand insa sa mai si pozeze ca model la ocazii speciale.

sursa

Mai multe articole despre:
secret fotografii Photoshop connie chiu