MENIU

Acuzații grave: Un biciclist lovit în Capitală de o șoferiță NU a fost primit la Spitalul Județean Ilfov

Imagine de arhivă

Acuzații grave: un biciclist lovit în Capitală de o șoferiță nu a fost primit la Spitalul Județean Ilfov, deși se afla în stare gravă, din cauza COVID. Accidentul s-a petrecut chiar în fața unității medicale, iar tânărul și-a pierdut chiar și cunoștința timp de jumătate de oră. A fost nevoia ca martorii să cheme ambulanța pentru a se interveni, relatează Realitatea PLUS.

Incidentul a avut loc în fața Spitalului Județean de Urgență Ilfov. Șoferița nu s-a asigurat și a lovit în plin cu portiera mașinii biciclistul, care a căzut secerat, lovindu-se cu capul de asfalt.

Acesta a fost inconștient timp de 30 de minute. O asistentă care trecea prin zonă și a văzut întreaga scenă s-a îndreptat spre bărbat pentru a-i oferi ajutor, la fel și niște martori care au s-au deplasat până în spital pentru a solicitat intervenția medicilor. Șocant a fost însă răspunsul reprezentanților unității medicale, care au afirmat că pot interveni doar în cazuri legate de coronavirus.

Deși biciclistul zăcea pe asfaltul din fața unității medciale, a fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD care să vină și să îl transporte pe biciclist la un alt spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Poliția a sosit și ea la fața locului. Șoferița a fost testată cu etilotestul și i-a ieșit 0,3 la mie în aerul respirabil. Femeii i-a fost reținut permisul auto.