MENIU

Acuzații grave pentru Stelian Ion, candidat USR-PLUS la Primăria Constanța! Deputatul ar fi obținut, ilegal, o garsonieră ANL, în 2005

Stelian Ion, deputat USR, candidat USR-PLUS la Primăria Constanța la alegerile locale 2020

Acuzații grave la adresa candidatului USR la Primăria Constanța, Stelian Ion” Acesta este acuzat că ar fi depus acte false pentru a obține în mod fraudulos o locuință ANL în Constanța, relatează Realitatea PLUS .

 

Deputatul USR Stelian Ion este acuzat de uz de fals, după ce în urmă cu 15 ani și-ar fi cumpărat ilegal o garsonieră ANL cu ajutorul unor documente false, și anume documente medicale justificative pentru un handicap.

Stelian Ion se apără și spune că totul este un atac politic și că va prezenta public toate documentele care îi demonstrează nevinovăția. 

„Sunt niște acuzații și niște atacuri la care mă așteptam când am acceptat candidatura în Constanța. Știam ca mafiile de aici o sa faca tot posibilul să-mi saboteze șansele și să vină cu tot felul de invenții. Voi face luni o conferință de presă imediat cum ies din carantină, voi pune la dispozitie si documente și voi demonstra și din ce zona vin acestor atacuri”, a declarat Stelian Ion, la Realitatea PLUS.