MENIU

Acuzații grave în AUR - Claudiu Târziu: Ancuța Cârcu nu e membru în partidul nostru și punct! Habar n-am de ce-și leagă imaginea de noi, vrea să facă rău!

Claudiu Târziu, senator AUR Foto: Facebook.com

Un nou scandal în AUR! Liderii partidului se dezic total de Ancuța Cârcu, arestată pentru proxenetism. Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat, vineri, la Realitatea PLUS, că Ancuța Cârcu nu este și nici nu a fost membru al partidului, și că nici măcar nu o cunoaște, deși aceasta susține că este membru AUR și că a și vorbit chiar cu el, la telefon, anul trecut. Claudiu Târziu o acuză pe Ancuța Cârcu pentru „acest scandal de presă”, cu care ar dori doar să facă rău AUR, „agățându-se de imaginea partidului”.

 

Copreședintelele AUR, Claudiu Târziu, a negat, vineri, că Ancuța Cârcu ar face parte din AUR și o acuză că de fapt dorește să se folosească de imaginea partidului în acest scandal. Reacția acestuia vine după acuzațiile grave ale Ancuței Cârcu, acuzată într-un dosar de proxenetism. Aceasta spune că este membru AUR și a afirmat că liderii partidului se dezic de ea. Ancuța Cârcu a respins și acuzațiile aduse în dosarul supranumit ”Proxeneții de Tenerife”, în timp ce Judecătoria Turda a emis, vineri, mandat de arestare preventivă pe numele ei și a altor patru persoane.

„Despre doamna Cârcu eu nu am ce să vorbesc. Eu nu accept să vorbesc despre dna Cârcu, nu o cunosc, nu este membru al partidului nostru, nu a fost niciodată membru al partidului. Dacă dânsa susține altceva,  o invit să facă dovada cu acte. Pur și simplu nu stiu de ce și-a agățat imaginea de partidul nostru, pentru că ea nu a fost în nicio filială, nici la Bistrița, nici la Galați unde pretinde că s-a înscris. Nu există nimeni din conducerea acestor două filiale sau din conducerea centrală care să fi știut de vreu document de aderare la partidul nostru.

Habar n-am de ce-și leagă imaginea de partidul nostru! Altfel decât dacă vrea sa facă rău acestui partid.

Nu știu ce probleme are, îi doresc să le limpezească cât mai repede. Nu știu daca e sau nu vinovată, nu e problema mea”, a declarat vineri, Claudiu Târziu, într-un dialog telefonic aprins cu Ancuța Cârcu, în emisiunea „100%”, la Realitatea PLUS.

Nou scandal în AUR. Ancuța Cârcu, cercetată proxenetism, face acuzații grave la adresa conducerii partidului

Claudiu Târziu a mai explicat că „dacă ar fi fost membru al partidului nostru, ne raportam ca la un membru, luând măsurile necesare printr-o analiză temeinică. Dar, nefiind membru, n-avem ce să discutăm despre acest caz, nu ne privește”.

Copreședintele AUR a negat categoric că aceasta ar fi fost sau ar fi membru al partidului: „Ca președinte al acestui partid, ea nu e membru în partidul nostru și punct!”.

După ce Ancuța Cârcu a insistat că este membru încă din noiembrie 2020 și că ar fi vorbit și la telefon chiar cu Claudiu Târziu, acesta a somat-o să facă publică înregistrarea despre care vorbește, dacă aceasta există.

„Încetați cu minciunile, nu ați vorbit cu mine niciodată”!, i-a spus Claudiu Târziu Ancuței Cârcu.

„Vă rog să dați înregistrarea, să dați publicității”, a mai spus Târziu când Cârcu a afirmat că a vorbit cu el, spunând că are și înregistrare convorbirii avute.

„În partidul nostru nu intră oameni cu probleme penale,și, dacă nu și le limpezesc, zboară, daca erați membru... Nu sunteți membru și nu știu de ce va agățați imaginea cu acest scandal de presă, nu știu de ce. Vreți să ne faceți rău!”, a mai spus Claudiu Târziu și a avertizat-o că dacă nu are o dovadă va fi oprită de avocații partidului.

„Puteți să produceți orice fel de dovadă că sunteți membru al partidului? Ce dovadă scrisă aveți? V-am rugat sa produceti dovada ca sunteti membru! Dacă nu, trebuie să vorbim cu avocații noștri care să vă oprească din acest demers”, a concluzionat Claudiu Târziu, vineri, la Realitatea PLUS.

Reamintim că în urmă cu o lună, unul dintre liderii AUR, senatorul Sorin Lavric, anunța că Ancuța Cârcu va fi exclusă din partid, dacă este vorba de un caz penal în urma acuzațiilor de proxenetism.

VIDEO Membră AUR, acuzată într-un dosar de proxenetism. Fosta "sexy peremistă" a fost protagonista unui scandal uriaș cu Vadim Tudor