MENIU

Actrița Medeea Marinescu a răbufnit la adresa Tarom și a lui Grindeanu: O MIZERIE ceea ce ați făcut!

Actrița Medeea Marinescu acuză compania Tarom că „își bate joc de pasageri”și în cere explicații ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Actrița a răbufnit după ce a fost nevoită să decoleze, de la Baia Mare spre București, cu mai bine de 2 ore întârziere, iar apoi aeronava a mai și făcut o escală care n-ar fi fost anunțată.

„Tarom!!!! O mizerie ce ați făcut în această seară!!! Să ne țineți prizonieri într-o sală de așteptare, anunțând că aveți întârziere o oră ( hahaha, mințind cu nerușinare, dar sunt deja obișnuită, e o practică la voi chestia asta), ne îmbarcați după două ore și jumătate de la Cluj și când în sfârșit ne gândim că vom ajunge la București, ne anunțați în avion că trecem și pe la Baia Mare, unde vom stă cam douzaci de minute( sunt aici acum, o să măsor și minutele astea!).

 

Cum vă permiteți să vă bateți joc de noi??? Nu ați anunțat nimic (pardon, pasagerul inocent de lângă mine îmi spune că “la lounge” i-au anunțat că merg în excursie la Baia Mare, însă pe noi, amărâții care n-am apucat un loc în față, la “lounge”, nu ne-a anunțat nimeni, nu am avut de unde să ne cumpărat o apă, pentru că micul băruleț s-a închis la ora 19).

 

Așadar, sper să ajung după miezul nopții în Bucurestisi voi face o plângere oficială.

 

Sper să fiți trași la răspundere. Domnule Sorin Grindeanu, ce facem cu Tarom, cum rezolvăm gravele probleme? Sau nu contează, merge și așa? Că oricum n-ai altă companie cu care să poți zbura de la Cluj la București. Sau de la Timișoara , sau Iași…Să va fie rușine!”, a scris actrița pe Facebook.

 

Actrița a explicat, la un post TV, că avionul trebuia să decoleze la 19:40, dar abia la ora 22:00 s-a făcut îmbarcarea, fără că pasagerilor să li se spună ceva despre întârziere sau despre o escală suplimentară.