MENIU

Actori care au mințit pentru a obține un rol! I-ai văzut jucând în filme celebre

“Minciuna are picioare scurte”, iar acest proverb a fost resimtit și de câteva nume celebre pe plan internațional, actori care au mințit pentru a obține un rol.

Aceștia sunt șapte dintre ei, potrivit www.arzigazu.ro:

1. Mila Kunis

Mila Kunis avea doar 14 ani când a participat la audițiile pentru rolul lui Jackie din serialul That '70s Show. Una dintre reguli era ca actorii să aibă 18 ani pentru a putea juca în film. Atunci când a fost întrebată câți ani are, Mila a răspuns că va împlini 18 ani de ziua ei

2. Robert Pattinson

Înainte să joace în seria Twilight, Robert Pattison a mințit de nenumărate ori pentru a obține diferite roluri. Acesta a profitat de accentul lui englezesc pentru a spune producătorilor că a absolvit Oxfordul sau Academia Roială de Arte Dramatice. În anumite cazuri, a mințit că este american.

3. Daniel Craig

Daniel Craig este cunoscut mai ales pentru rolul său din James Bond. Dar atunci când a vrut să obțină un rol în filmul Cowboys and Aliens, Craig a mințit producătorii spunându-le că știe să călărească. Aceștia și-au dat seama de minciună atunci când Craig s-a prezentat pe platourile de filmare și nu reușea deloc să controleze calul.

4. Liam Hemsworth

Pentru a obține rolul din Last Song, Liam Hemsworth l-a asigurat pe regizor că este un jucător de volei experimentat. Dar, în realitatea, Hemsworth nu știa deloc să joace volei.

5. Chloe Grace Moretz

Atunci când a fost audiată pentru rolul din Hugo, Chloe Grace Moretz a reușit să-l păcălească pe Martin Scorsese că este de origine britanică. La final, actrița s-a dat de gol, dar Scorsese a fost atât de impresionat de talentul ei încât i-a oferit rolul.

6. Rachel McAdams

Rachel McAdams și-a dorit atât de tare rolul din The Wonder, încât nu a spus nimănui că îi este frică de cai și că este alergică la părul lor.

7. Sandra Bullock

Sandra Bullock este o actriță iubită de public și aclamată de critici. Dar, la începutul anilor 90, când încerca să își facă o careiră în industria filmului, Sanra Bullock a fost nevoită să spună câteva minciuni pentru a avansa. De exemplu, actrița a mințit în legătură cu vârsta, spunând producătorilor că are 29 de ani, când de fapt avea 26.

Mai multe articole despre:
actori Robert Pattison Mila Kunis