MENIU

Acoperiș PRĂBUȘIT, la Sibiu: Cinci persoane, asistate de echipaje medicale

Acoperiș PRĂBUȘIT, la Sibiu: Cinci persoane, asistate de echipaje medicale

Joi seară, într-o localitate din judeţul Sibiu, cinci persoane au fost asistate de echipaje medicale după ce acoperişul unei construcţii s-a prăbuşit. Incidentul a avut loc în timpul lucrărilor de construcţie, iar printre victime se numără şi doi băieţi de 16 ani, care au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 27 iunie, în jurul orei 21.00, prin apel 112, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr au fost solicitaţi să intervină în localitatea Vurpăr, unde s-a sesizat că mai multe persoane au fost rănite în urma prăbuşirii peretelui şi acoperişului unei anexe din curtea unui imobil. La faţa locului, poliţiştii au constatat că, în timpul efectuării de lucrări de construcţie la o anexă, din cauza greutăţii persoanelor aflate pe acoperiş, la o înălţime de aproximativ 2,5 m, un perete al anexei a cedat, generând şi prăbuşirea acoperişului pe care se aflau 4 bărbaţi”, a transmis, joi seară, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanţele producerii evenimentului.

Incendiu izbucnit la o unitate de cazare din Baia Mare. 12 persoane au fost evacuate

Mai multe articole despre:
acoperis prabusit sibiu