MENIU

ACL îl reclamă pe Liviu Dragnea la CNCD, pentru DECLARAȚIILE făcute după ce VOTAT

Alina Gorghiu, purtătorul de cuvânt al ACL, a anunțat astăzi, în cadrul unei coferințe de presă că ACL va depune o plângere la  Consiliul Național pentru Combaterea Discrminării (CNCD), pentru declarațiile pe care acesta le-a făcut, la ieșirea de la vot. 

”Vom face o plangere la CNCD,  întrucat Luiviu Dragnea a anunțat că va vota pentru un președinte român, ca va vota româneste.  Al doilea subiect care noua ni se pare foarte grav este votul din diaspora : Din cauza domnului Meleșcanu romanii nu vor pute vota.  Este de datoria noastrp să cerem demisia lui Teodor Meleșcanu”, a spus Alina Gorghiu la ACL. 

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminică, după ce şi-a exprimat votul la o secţie de votare din cadrul colegiul economic "A.D Xenopol", că a votat "româneşte", "pentru un preşedinte român şi viu".

”Ca şi la primul tur, am votat româneşte, pentru un preşedinte român şi viu, care nu e fricos şi care nu fuge de la nicio confruntare. Gândiţi-vă la o negociere cu un lider european, dacă preşedintele nostru pleacă de la întâlniri”, a spus Dragnea.

El a adăugat că a votat cu foarte multă speranţă.