MENIU

Acesta este cel mai sănătos tip de lapte. Cu ce se deosebește de laptele de vacă

Laptele de măgăriţă se dovedeşte a fi o alternativă viabilă pentru bebeluşii şi copiii care suferă de alergie la laptele de vacă.

Medicii susţin că acest tip de lapte are un nivel ridicat de omega 3 şi 6, nutrienţi care se găsesc şi în uleiul de peşte, şi poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol.

Laptele de măgăriţă este extrem de bogat în calciu (ceea ce este foarte important pentru copiii mici) şi conţine o enzimă numită Lysozeme, care poate proteja copiii de infecţiile gastrointestinale.

Laptele de măgăriţă este bogat în vitaminele A, B1, B2, B6, C, D, E. Este un lapte foarte uşor de digerat. De asemenea, conţine mai puţine grăsimi decât laptele de vacă şi un nivel ridicat de Omega 3 şi Omega 6 şi care ajută la scăderea nivelului de colesterol, potrivit doctorulzilei.ro

Laptele de măgăriţă nu conţine bacterii, ce a ce face ca el să poată fi băut fără a fi pasteurizat. Substanţele naturale din laptele de măgăriţă poate creşte imunitatea şi pot fi de ajutor pentru persoanele cu afecţiuni precum astmul, eczema sau psoriazisul. Acest lapte este recomandat copiilor, deoarece prin conţinutul bogat în calciu protejează copii de infecţiile gastrointestinale.

Mai multe articole despre:
sănătate lapte lapte de vacă lapte de magarita