MENIU

Acest tip de manichiură ar putea cauza cancerul. Uite la ce pericol te expui

Acest tip de manichiură ar putea cauza cancerul. Uite la ce pericol te expui

Specialiștii în dermatologie avertizează oamenii cu privire la potențialele pericole ale manichiurii cu gel, spunând că lămpile UV pot expune oamenii la un risc mai mare de aparițe a cancerului. Iată de ce ar putea cauza unghiile cu gel apariția cancerului și ce ar trebui să faci pentru a evita acest risc!

Indiferent dacă este vorba despre bronzare la solar, lămpi UV sau bronzat la lumina soarelui, toate acestea pot provoca îmbătrânirea prematură a pielii și crește riscul apariției cancerului de piele.

Iată ce ar trebui să faci pentru a evita acest risc:

Folosește protecție solară pe mâini

Utilizează protecție solară care are un agent ce blochează precum oxidul de zinc sau dioxidul de titan. Asigură-te că acoperi toată pielea cu această loțiune!

Poartă mănuşi de protecţie

Potrivit unui raport publicat de Academia Americană de Dermatologie, expunerea la lumină UV în timpul manichiurii cu gel ar trebui să dea de gândit tuturor, dar mai ales persoanelor care sunt foarte sensibile la lumina UV. Deși razele UVA nu ard pielea ca razele UVB, acestea penetrează pielea și deteriorează ADN-ul și colagenul, ceea ce poate duce la îmbătrânire prematură și creșterea riscului de cancer de piele, scrie eva.ro.

 

Mai multe articole despre:
manichiură unghii unghii gel