MENIU

Acest smoothie te ajută să arzi grăsimile în 24 de ore

După ce te-ai întors din concediu cu 2-3 kilograme în plus, eşti tentantă să crezi că dacă faci foamea câteva zile vei scăpa de grăsimi. Greșit. Încearcă, în schimb, acest smoothie care te va ajuta să scapi de excesul de grăsime.

Pe lângă faptul că vei scăpa de grăsimi, aceste combinații de alimente vor oferi corpului tău un impuls real pentru a fi mai eficient în arderea caloriilor. Pe termen lung, înfometarea încetinește metabolismul și îți va fi și mai greu să ții sub control kilogramele. Trebuie să fii sigură că, atunci când pierzi în greutate scapi de grăsimi, nu de masa musculară. Țesutul muscular este cel care face diferența pentru modul în care arzi caloriile.

Dieta ideală

Dieta de o zi este concepută de dieteticianul Nigel Denby. Aceasta este bazată pe proteinele și substanțele nutritive de care organismul tău are nevoie pentru a nu pierde din țesutul muscular și a eficientiza arderea grăsimilor. Poți ține această dietă o zi pe săptămână, oricât timp dorești, pentru a pierde până la 1 kg pe zi.

Regulile

Decizi care este ziua de regim și îți cumperi toate alimentele de care ai nevoie. Nu fi tentată să elimini din băuturi. Să te înfometezi este contraproductiv. În ziua cu pricina bei doar smoothie-urile recomandate și 2 litri de apă, fără cafea, fără ceai, alcool sau gustări.

Află cum să prepari acest smoothie care arde grăsimile în 24 de ore AICI.


Mai multe articole despre:
0 sănătate dietă grăsimi smoothie