MENIU

Acest cuplu câștigă până la 9.000 de dolari pentru o fotografie postată pe Instagram! Iată secretul

Jack Morris și Lauren Bullen trăiesc ceea ce mulți utilizatori ai platformei Istagram numesc “țelurile vieții”. Cei doi s-au cunoscut î Fiji, anul trecut.

În plus, pe lângă faptul că își trăiesc fiecare zi cum mulți oameni doar visează să o facă, realizând fotografii perfecte cu momentele inedite din timpul călătoriilor lor, aceștia ajung să fie plătiți chiar și cu 9.000 de dolari pentru fiecare post de pe Instagram, potrivit Bored Panda.

Jack are pe contul de Instagram 2 milioane de fani, iar Lauren 1,2 milioane. Brandurile și companiile de turism se înghesuie să-i plătească pe cei doi pentru a le promova produsele atunci când cuplul se aventurează în cele mai exotice zone ale lumii.

Recent, pe blogul său “DoYouTravel”, Jack a dezvăluit câteva secrete prin care reușește să adune atât de multe like-uri la fotografiile postate, deci implicit fani și, în cele din urmă, contracte.

Acesta a mărturisit că își editează fotografiile în același stil, cu ajutorul presetărilor din programul Lightroom. Totodată, potrivit lui Jack, majoritatea fotografiilor sunt realizate după o oră după răsărit, fiindcă atunci este cea mai liniștită perioadă a zilei.

Cei doi au mai dezvăluit că nu acceptă mai puțin de 3.000 de dolari pentru o postare. 

Mai multe articole despre:
afacere fotografie cuplu instagram