MENIU

Acest bărbat a înghiţit zeci de cuţite. Motivul este halucinant

Acest bărbat a înghiţit zeci de cuţite. Motivul este halucinant

În ultimele două luni, un bărbat din India a înghiţit zeci de cuţite de metal. 40 dintre acestea i-au fost îndepărtate chirurgical din stomac.

"Simţea o nevoie inexplicabilă de a consumă metal. Până şi pentru noi, chirurgi cu experienţă, a fost înspăimântător", afirmă dr. Jatinder Malhotra, cel care a condus echipa de medici, conform ziare.com, care citează CNN. Intervenţia a durat cinci ore şi a fost plănuită timp de două zile.

"Am fost extrem de stresaţi... O singură greşeală şi puteam să-l omorâm. În 20 de ani de practică nu am văzut niciodată aşa ceva", a mai sous medicul. O parte dintre bricegele înghiţite erau deschise, ajungând să măsoare şi 18 centimetri. În plus, câteva dintre ele erau ruginite.

În urmă operaţiei, pacientul în vârstă de 42 de ani afirmă că se simte mai bine, el urmând să fie externat în câteva zile, nu înainte însă că psihiatrii să-i dea undă verde.

Marea întrebare rămâne însă: de ce a început să înghită cuţite, ascunzând această "plăcere" inclusiv de familie? "Nu ştiu de ce înghiţeam cuţite. Pur şi simpu îmi plăcea gustul, eram dependent... aşa cum unii oameni devin dependenţi de alcool sau alte substanţe", a mai spus el.

Unică pistă a medicilor e aceea că pacientul suferă de o afecţiune mentală rară, care nu a fost pomenită încă în vreun jurnal medical. Singurul sfat pe care mediciil i l-au dat bărbatului a fost acela de a mânca spanac, în cazul în care nevoia de simţi gust metalic reapare.

Sursa: bzi.ro

Mai multe articole despre:
cuţite bărbat care înghite cuţite