MENIU

Această fotografie a stârnit REVOLTĂ pe internet. Ce se ascunde, de fapt, în spatele acestor zâmbete

Miss Univers 2017 adună în Las Vegas cele mai frumoase femei din toate colțurile lumii și nu este deloc surprinzător faptul că pe rețelele de socializare au apărut fotografii cu toate concurentele din acest an împreună.

Cu toate acestea, una dintre fotografiile postate de una dintre concurente a stârnit reacții destul de grave în mediul online. Sarah Eedan, Miss Irak, a postat o fotografie cu Adar Gandelsman, Miss Israel.

Aceeași fotografie a fost postată și de Adar Gandelsman pe contul ei Instagram, în care a numit-o pe Miss Irak “uimitoare”. Aceasta are pe contul său și alte fotografii cu alte concurente, dar aceasta a stârnit un val de reacții.

Având în vedere că nu există relații diplomatice între Israel și Irak, acest lucru a fost subliniat de unii utilizatori, scrie BBC.

“Regina frumuseții din Irak o prezintă în mod fericit pe regina frumuseții a ocupației și a brutalității”, a comentat un utilizator.

Pentru a răspunde criticilor, Sarah Eedan a scris pe Instagram și a precizat a fost abordată de Adar Gandelsmanla pentru a face o fotografie și și-a exprimat speranța de pace între cele două popoare.