MENIU

Această femeie a slăbit 45 kilograme după ce a renunţat la un singur obicei. Iată cum arată acum

<p>Această femeie a slăbit 45 kilograme după ce a renunţat la un singur obicei. Iată cum arată acum</p>
<p>Această femeie a slăbit 45 kilograme după ce a renunţat la un singur obicei. Iată cum arată acum</p>

Faceţi cunoştinţă cu Lorraine O’Loughlin, o femeie în vârstă de 28 ani din Marea Britanie, care a reuşit să slăbească 45 de kilograme după ce a renunţat să mai bea cafea.

Mamă a trei copii, Lorraine ajunsese să bea până la 15 ceşti de cafea pe zi, pentru a face faţă energiei celor mici. Cafeaua îi tăia pofta de mâncare pe timpul zilei, iar seara mânca doar chipsuri şi biscuiţi cu ciocolată şi avea insomnii. Cu timpul, a acumulat din ce în ce mai multe kilograme, iar tinerei îi era ruşine să mai iasă din casă şi a intrat în depresie.

“Ajunsesem să fiu dependentă de cafea pentru că mă ţinea în priză toată ziua. Practic, doar cu asta trăiam”, a explicat femeia pentru o publicaţie britanică.

În cele din urmă, Lorraine O’Loughlin a decis să renunţe la cafea şi, spre surprinderea tuturor, rezultatele nu au întârziat să apară. În mai puţin de un an, ea şi-a recăpătat silueta, reuşind să slăbească 45 de kilograme.

“Acum nu mai simt deloc nevoia să beau cafea, mănânc mai sănătos şi dorm mai bine noaptea. Nu mai am nevoie de cofeină ca să funcţionez”, conchide Lorraine O’Loughlin.

Sursa: unica.ro