MENIU

Accident grav în județul Gorj! 6 persoane au fost rănite

Accidnet grav în județul Gorj! 6 persoane au fost rănite

Şase persoane au fost rănite, joi, într-un accident care a avut loc în judeţul Gorj, după ce două autoturisme s-au ciocnit.

Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Câmpu-Mare din judeţul Gorj, primele concluzii ale poliţiştilor care au făcut cercetarea la faţa locului fiind că un şofer nu a acordat prioritate la intrarea de pe un drum judeţean în drumul naţional 67.

Coliziune în lanţ pe autostrada A1. Șase autovehicule implicate, o femeie a fost rănită

”Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DJ-661-Bengeşti-Ciocadia, ar fi pătruns pe DN-67, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus în mod regulamentar de un bărbat, de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov. În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto şi a 4 pasageri din autoturismele implicate, aceştia fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Poliţiştii au constatat că ambii şoferi au permise de conducere corespunzătoare şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma accidentului a fost deschis dosar de cercetare penală care vizează comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
gorj accident gorj raniti accident gorj