MENIU

Accidentul de la Brăila, ipoteză-șoc! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu polițistul de 22 de ani, mort după ce mașina sa s-a izbit de o cisternă cu benzină

Ipoteză șocantă în cazul accidentului rutier care a avut loc, săptămâna aceasta, în Brăila! Rezultatele probelor ADN au revelat că la volanul automobilului care s-a izbit de o cisternă plină cu benzină era un polițist de 22 de ani. Potrivit anchetatorilor, bărbatul avea probleme emoționale și fusese consiliat psihologic, iar o vreme nu a mai avut voie să poarte arma din dotare. De aceea, anchetatorii iau în calcul acum o posibilă sinucidere. Vă avertizăm, urmează informații care vă pot afecta emoțional! 

Se adună tot mai multe semne de întrebare în cazul polițistului care a murit carbonizat în accidentul din Brăila. Mașina în care se afla s-a lovit de o cisternă încărcată cu 30 de tone de benzină, iar bărbatul nu a mai avut nicio șansă. Singurul mod în care anchetatorii au putut să îl identifice a fost prin intermediul testelor ADN.

După ce s-a aflat identitatea bărbatului, întreg cazul a luat o turnură sinistră. În luna februarie, polițistul în vârstă de doar 22 de ani a încercat să se sinucidă. Tatăl său l-a găsit inconștient în cadă, dar a reușit să îl salveze la timp.

Tânărului ofițer i-a fost luată arma din dotare și a trecut prin nu mai puțin de șapte ședințe de consiliere psihologică. După aceea, a primit pistolul și a putut să meargă înapoi pe teren. Din păcate, faptul că s-a întors la muncă pare să fie motivul pentru care tânărul ar fi decis să își pună capăt zilelor, spun sursele.

Într-o declarație pentru presă, Cătălin Chivu, fost șef al IPJ Brăila, a spus că știa de situația polițistului. De-a lungul timpului, el ar fi fost victima unor umilințe venite din partea colegilor. Chivu a criticat faptul că tânărul a fost lăsat să se întoarcă la muncă și lasă de înțeles că superiorii ar fi trebuit să îl supravegheze mai atent.

În urma morții polițistului a fost deschisă o anchetă internă la IPJ Brăila cu scopul de afla dacă bărbatul nu a fost lăsat să se întoarcă la muncă prea devreme.