MENIU

Accidente în lanț, pe o șosea din Caraș-Severin: un mort și 3 răniți

Accident mortal, pe o șosea din Caraș-Severin. Sursa foto: Realitatea de Caraș-Severin

Două accidente rutiere au avut loc, miercuri, la interval de câteva minute, între două localități din Caraș-Severin, informează realitataederesita.net.

La primul accident, au intervenit de urgență trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare. La fața locului s-au mai deplasat o ambulanță SMURD, două echipaje cu două ambulanțe, precum și două echipaje de poliție. 

În urma primului accident, în care au fost implicate două autoturisme, au rezultat patru victime. Dintre acestea, una a decedat și alte trei au fost transportate la spital (două victime au fost transportate de către ambulanța SAJ, iar una – de către ambulanța SMURD).

În cazul celui de-al doilea accident, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile a drumului. Două persoane au fost implicate, acestea refuzând transportul la spital.

Autoutilitară de igienizare, implicată într-un accident rutier pe A1

O autoutilitară de igienizare a fost implicată, marți, într-un accident rutier pe A1. În urma acestuia, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportate la spital, relatează realitateadesibiu.net.

Trei echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență pe autostrada autostrada A1, la kilometrul 268, la un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară de igienizare.

În urma impactului, trei persoane de sex masculin au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, toate cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu conștiente, după cum urmează:
- bărbat, 46 de ani, contuzii umăr și fractură membru inferior drept;
- bărbat 57 de ani, politraumatizat;
- bărbat 41 de ani traumatism coloană.