MENIU

Accidente în lanț în Mehedinți - Cel puțin 9 VICTIME și trafic blocat - FOTO

Accidente în lanț în Mehedinți - Cel puțin 9 VICTIME și trafic blocat

Două accidente grave s-au produs sâmbătă în județul Mehedinți. Traficul a fost blocat și cel puțin 8 persoane au fost rănite.

Pompierii mehedințeni au fost solicitați sâmbătă să intervină la două accidente rutiere, primul produs pe raza localității Eșelnița, iar cel de-al doilea între localitățile Orșova și Topleț.

 
În primul accident au fost implicate două autoturisme și opt persoane. Traficul rutier pe DN 57, la ieșirea din municipiul Orșova către comuna Eșelnița, este blocat.
În urma accidentului, șapte persoane, dintre care patru femei și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 54 și 63 de ani, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind transportate, conștiente și cooperante, la Centrul de Primiri Urgențe Orșova.
La locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje din pompieri din cadrul detașamentului Orșova cu o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Toate persoanele sunt evaluate medical la locul evenimentului de către echipajele SMURD și SAJ. Acestea sunt conștiente și cooperante, nefiind persoane blocate în autoturisme, potrivit orsova24.ro.
 
Al doilea accident, produs între localitățile Orșova și Topleț, s-a soldat cu o victimă, conștiență și cooperantă, care a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ Caraș-Severin, ulterior fiind transportată la spital. A  fost mobilizat un echipaj din cadrul Detașamentului Orșova cu o autospecială cu apă și spumă, dar și un echipaj SAJ.