MENIU

Accident violent în Vâlcea - 3 victime, printre care un copil de aproape 3 ani, și o mașină în șanț

Un copil de doi ani și opt luni, rănit, alături de mama sa într-un accident violent produs în județul Vâlcea. Bilanțul incidentului rutier est e de trei victime, au anunțat polițiștii.

Un copil, în vârstă de doi ani şi opt luni, şi mama lui au ajuns marţi la spital după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, în comuna Mihăeşti, sat Negreni, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Foto: ISU Vâlcea

Reprezentanţii ISU Vâlcea au anunţat că în eveniment au fost implicate două autoturisme, la faţa locului fiind găsite trei victime, neîncarcerate, care prezentau traumatisme uşoare.



Foto: ISU Vâlcea

"Mama şi minorul de 2 ani şi 8 luni au acuzat dureri la nivelul capului şi membrelor superioare. Acestea au fost evaluate la locul intervenţiei, fiind ulterior preluate şi transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. Cea de-a treia victimă, şoferul celui de al doilea autoturism implicat, a refuzat evaluarea medicală", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care au deschis dosar penal şi fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.