MENIU

Accident tren Ploiești. Cum a fost posibil ca două trenuri să se ciocnească?

Accident tren Ploiești

Accident tren Ploiești. Accident feroviar cumplit între Ploiești și Brazi, în zona de de Triaj! Două trenuri s-au ciocnit. Cum a fost posibil acest lucru?

Accident tren Ploiești. Din primele informații trenul de marfă nu a oprit la semnal, adică la indicatorul de semnal OPRIRE, un fel de semafor pentru trenuri. Astfel, cele două trenuri au intrat pe aceeași linie și, ulterior, s-au ciocnit. 

Cele două trenuri s-au ciocnit frontal și după au deraiat.

Mai exact, un tren marfar care ar fi depășit semnalul de oprire a intrat în coliziune cu un tren personal care circula pe ruta Ploiești Sud – București. 11 persoane sunt rănite, anunță Realitatea TV.

Accident tren Ploiești. Victimele sunt rănite ușor

Din fericire, toate victimele ar fi rănite ușor.

Accident tren Ploiești. În accident at fi vorba de trenul Inter Regio 5008, care circulă de la Buzău la București Nord. 

Accident grav, în Ploiești! Două TRENURI s-au ciocnit și au deraiat: cel puțin 6 victime

Accident tren Ploiești. Anunțul făcut de CFR

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că la această oră circulația trenurilor este inchisă pe raza stației Ploiești Triaj din cauza producerii unui accident între un tren privat de marfă și un tren de călători.

Accident tren Ploiești. Din primele informații primite de la fața locului, în urma impactului 5 persoane au fost rănite, este vorba despre 3 călători din trenul Regio 5008 și mecanicii celor două trenuri. Din punct de vedere al asigurării continuității traficului feroviar pe relația București - Ploiești Triaj, CFR SA a luat măsura ca toate trenurile înscrise în circulație pe relația București - Ploiești Triaj să circule deviat pe ruta ocolitoare Brazi - Ploiești Vest – Ploiești Sud.

CFR mai anunțat că o comisie de specialitate va ancheta acest accident și va stabili cauzele exacte care au condus la producerea accidentului.

ISU Prahova: Persoanele rănite sunt conștiente

ISU Prahova a anunțat că ”în urma incidentului feroviar, 6 persoane au fost rănite și sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale. Persoanele sunt conștiente. Traficul feroviar pe relația Ploiești Sud-București este blocat”.

Accident tren Ploiești. 50 de pasageri

Accident tren Ploiești.  Trenul era format din cuplu de 4 vagoane etajate și avea la bord circa 50 de călători.

Traficul este întreurpt pe distanța Ploiești  Sud – Ploiești Triaj și se circulă pe rută deviată.

Călătorii de la trenul Regio 5008 vor fi preluați din stație cu trenul Regio 3008.

Accident tren Ploiești.  Sunt estimate  întârzieri de peste 50 de minute.

Organele de cercetare aflate la fața locului vor analiza cauzele care au condus la producerea acestui eveniment.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest accident şi îi asigură că toate măsurile întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop asigurarea circulaţiei în condiţii de siguranţă.