MENIU

Accident tragic pe Autostrada A1: Șofer lovit mortal de un TIR după ce a coborât din mașină

Un accident rutier tragic a avut loc pe autostrada A1, pe tronsonul Sibiu-Deva, în județul Alba, unde un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un camion. Incidentul s-a petrecut în zona localității Balomiru de Câmp, conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Detalii despre accident

Potrivit raportului, șoferul unui autoturism care era oprit pe banda de urgență a coborât din vehicul și a fost surprins de un TIR care circula pe același sens de mers. Impactul a fost fatal pentru șoferul autoturismului, care a decedat la fața locului.

În urma accidentului, circulația rutieră pe sensul de mers Sibiu-Deva a fost restricționată pe prima bandă, traficul desfășurându-se doar pe a doua bandă. Autoritățile au intervenit prompt pentru a asigura zona și a coordona traficul.

Recomandări pentru șoferi

Poliția recomandă șoferilor să fie extrem de prudenți atunci când sunt nevoiți să oprească pe banda de urgență și să evite coborârea din vehicul dacă nu este absolut necesar. În cazuri de urgență, se recomandă utilizarea triunghiurilor reflectorizante și a vestelor de siguranță pentru a reduce riscul de accidente.

                   Accident mortal pe Autostrada A1 / Sursa foto - Poliția Română