MENIU

Accident TERIFIANT la Iași. O șoferiță de doar 19 ani s-a izbit în plin de un autoturism și a fost la un pas să fie spulberată de un camion - VIDEO cu momentul impactului

O tânără de doar 19 a fost la un pas să-și piardă viațăa și să provoace o tragedie rutieră. Fața a pierdut controlul volanului, în timp ce conducea cu mare viteză și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care crcula reflamnatr, pe contrasens. Conducătoarea auto a fost transportată la spital 

Momentul producerii accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În clipul video se observa cum un autoturism care se deplasează cu mare viteză intră pe contrasens și se izbește frontal de o altă mașină care circula regulamentar, potrivit BZI.

Mai mult, vehiculul a fost la un pas să ia foc și să fie spulberat, din spate, de un camion În urma impactului a rezultat o victimă încarcerată care ulterior a fost transportată la spital.

VIDEO

„Accident rutier produs în municipiul Iași, între 2 autoturisme pe bulevardul Socola, în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată. La locul solicitării acționează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare o autospecială de prim ajutor calificat și echipajul de terapie intensivă mobilă.

Victima a fost descarcerată și preluată de către echipajul medical pentru a fi transportată la spital. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, a transmis ISU Iaşi.

"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că o tânără, de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a pătruns pe sens opus, intrând în coliziune cu un vehicul condus de un bărbat, de 45 de ani.

În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul de 45 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultând faptul că nu consumase băuturi alcoolice. Tânăra de 19 ani nu a putut fi testată din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis ulterior politiștii.

Mai multe articole despre:
accident iasi soferita 19 ani video