MENIU

Carnagiu pe șosea, la Hunedoara: 5 tineri au MURIT pe loc în urma impactului

Carnagiu pe șosea, la Hunedoara: 5 tineri au MURIT pe loc în urma impactului/ Arhivă foto

Val de accidente cumplite pe șoselele din România. O tragedie de proporții a avut loc în Hunedoara: cinci persoane, printre care și tânărul șofer în vârstă de 22 de ani, au murit după ce acesta a riscat o depășire periculoasă. Autoturismul s-a făcut praf după ce s-a izbit violent de un cap de pod. În Botoșani, 3 bărbați au fost și ei la un pas de moarte după ce au fost loviți în plin pe trecerea de pietoni de o șoferiță. Iar la Suceava, cinci persoane au ajuns în stare gravă la spital, printre care și doi copii, în urma unui accident violent. 

Accidentul cumplit a avut loc la ieșire din orașul Geoagiu din Hunedoara, acolo unde un șofer de 22 ani a intrat cu mașina într-un cap de pod. Din primele informații, tânărul ar fi riscat o depășire periculoasă. În mașină se mai aflau alți 4 bărbați. Echipajele medicale nu au mai putut face nimic să îi salveze. În urma accidentului, un biciclist de 15 ani a fost și el acroșat.

La Botoșani, 3 bărbați au fost loviți în plin pe o trecere de pietoni de o șoferiță de 50 de ani care gonea pe șosea. Femeia spune că abia începuse o ploaie torențială, iar vizibilitatea era foarte redusă. Aceasta susține că bărbații au traversat în fugă pe trecere fără să se asigure. Cei 3 au ajuns de urgență la spital cu mai multe răni grave, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

Și la Suceava 9 persoane au fost la un pas de moarte după ce două mașini s-au ciocnit violent chiar în fața unei biserici. În urma impactului violent, mașinile au fost făcute zob, iar 5 dintre persoane au ajuns cu răni grave la spital, printre care și doi copii.