MENIU

Accident teribil la Iași. Bătrân aflat într-un scuter pentru persoane cu dizabilități, spulberat pe trecerea de pietoni. Victima, transportată la spital în stare extrem de gravă - FOTO/VIDEO

Un accident extrem de grav s-a produs sâmbătă la Iași. Un autoturism a intrat din plin într-un scuter pentru persoane cu dizabilități în care se deplasa un bătrân. Victima a fost transportată la spital în stare extrem de gravă.

Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la UPU de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași în stop cardio-respirator nu numeroase traumatisme. Victima are șanse minime de supraviețuire în urma impactului, potrivit Ziarul de Iași

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0.

„La data de 31 august ac, in jurul orei 12.05, poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în municipiul Iași a avut loc un accident rutier cu victime omenești.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că între o autoutilitară și un scuter electric a avut loc o coliziune.

În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri, respectiv un bărbat care se afla pe scuter.

Șoferul autoutilitarei a fost testat alcoolscopic, rezultând faptul că nu se afla sub influența alcoolului.

De asemenea, în urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta figureaza cu permisul de conducere suspendat.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

 

 

Mai multe articole despre:
accident iasi scuter dizabilitati victime ambulanta