MENIU

Accident cumplit în Piatra Neamț. Un tânăr a fost strivit de o mașină, în fața unui bancomat

foto: captură ziarpiatraneamt.ro

Un tânăr din Piatra Neamț a ajuns la spital, vineri, în stare gravă, după ce a fost strivit de o mașină în timp ce aștepta să scoată bani de la un bancomat. Autoturismul era condus de o șoferiță de 20 de ani. Din primele informații, aceasta ar fi confundat pedala de frână cu cea de accelerație. 

Accidentul a avut loc într-o parcare din zona ”Orion”, în centrul orașului. Martorii au relatat că tânărul a fost prins între mașină și bancomatul în fața căruia aștepta, după ce șoferița a accelerat prea mult când a vrut să iasă din parcare. 

”Este vorba despre o șoferită de 20 ani din Rediu, care ar fi confundat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare, a acroșat un taxi care era parcat în stație, a intrat în coliziune cu un imobil și a surprins un tânăr de 21 ani din Piatra-Neamț care era la bancomat. Victima a fost transportată la spital, iar șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero”, a declarat un agent de poliție pentru ziarpiatraneamt.ro. Pe numele tinerei șoferițe a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.