MENIU

Accident TERIBIL în județul Argeș: o femeie A MURIT, alte două au fost rănite, STRIVITE de o mașină în timp ce stăteau pe bancă

Accident TERIBIL în județul Argeș: o femeie A MURIT, alte două au fost rănite, STRIVITE de o mașină în timp ce stăteau pe bancă Foto: ZiarulArgeșul.ro

Accident mortal în Berevoiești din județul Argeș! O femeie de 52 de ani a murit și alte două au fost rănite ușor, luni seara, după ce au fost strivite în timp ce stăteau pe o bancă, de o mașină condusă de un șofer beat și fără permis.

 

Cumplitul accident s-a produs după ce un bărbat de 37 de ani, din Berevoești, care conducea un autoturism pe un drum comunal din localitate, a lovit un autoturism parcat, după care a ricoșat pe sensul opus, unde a accidentat trei femei aflate pe o bancă, potrivit ziarulargesul.ro.

Paramedicii SMURD veniți la locul accidentului i-au efectuat femeii manevre de resuscitare, însă, din păcate, a fost declarat decesul. Potrivit ISU Argeș, femeia prezenta o amputație la piciorul drept și traumatisme la cap.

Potrivit verficărilor făcute de polițiști, șoferul era băut și nu avea permis de conducere. Etilotestul a indicat o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs gravul eveniment.