MENIU

Accident teribil în Ialomița: 5 victime, în urma unui impact violent

Sursa foto: Arhivă

Un accident rutier grav s-a produs în localitatea Jilavele din județul Ialomița. Cinci persoane au fost rănite, în urma impactului dintre două autoturisme, potrivit realitateadeialomita.net.

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

În urma impactului au rezultat cinci victime, conștiente, cooperante și neîncarcerate, care au fost evaluate și monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării. Ulterior, patru persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar pentru cea de-a cincea nu a fost necesar transportul la spital. 

Val de accidente pe șoselele din țară în prima zi de școală

Val de accidente pe șoselele din țară în prima zi de școală. În Brașov, un autocar cu 17 copii care se îndrepta spre Făgăraș s-a ciocnit o basculantă. În urma impactului un copil și un adult au fost răniți. Pe DN2, o învățătoare a ajuns la spital în urma unui carambol cu 3 mașini. Iar la Vama Albița a fost pericol imens de incendiu, după ce un autocar cu 52 de pasageri a intrat într-un stâlp.

La Brașov, un autocar în care se aflau 17 copii s-a ciocnit cu o basculantă. În urma impactului puternic un adult și un copil au fost răniți. Autocarul cu copii se îndrepta spre Făgăraș.

O învățătoare a ajuns la spital în prima zi de școală în urma unui carambol cu 3 mașini pe DN2. Implicată în accident a fost și o dubă a SRI aflată în misiune cu semnalele luminoase aprinse. Totul s-a întâmplat după ce șoferița de 27 de ani, a vrut să vireze la stânga pe un drum lateral. În spatele ei, se afla un șofer bucureștean la volanul dubei SRI și a oprit la timp, dar în spatele lui un pensionar de 73 de ani nu a mai putut evita impactul și a lovit duba care s-a răsturnat mai apoi spre mașina învățătoarei.

La Vama Albița a fost pericol imens de incendiu după ce un autocar cu 52 de pasageri a intrat într-un stâlp și din rezervor a început să curgă combustibil. Din fericire, până la sosirea echipajelor de intervenție, oamenii au reușit să iasă la timp. O femeie în vârstă de 68 de ani a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale. 

Mai multe articole despre:
accident ialomita victime