MENIU

Accident teribil în Constanța! Un șofer a murit după ce s-a izbit cu mașina de un camion

Un tragic accident rutier s-a produs în această seară în județul Constanța, în zona fermei de la Sibioara. Un șofer aflat la volanul unui autoturism a murit pe loc după ce vehiculul său s-a ciocnit violent cu un camion.

Cum s-a produs tragedia

Accidentul mortal a avut loc pe 3 iulie 2024, provocând o mobilizare rapidă a serviciilor de urgență. La locul accidentului au intervenit două ambulanțe, conform informațiilor furnizate de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța. De asemenea, echipaje ale Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au fost prezente pentru a efectua cercetările necesare și a determina cauzele coliziunii dintre autoturism și camion.

„Din nefericire, șoferul autoturismului a decedat. Șoferul camionului nu prezintă răni traumatice și a refuzat transportul la spital“, a declarat medicul Diana Claudia Tătarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța.

      Accident rutier cumplit la Sibioara, Constanța / Sursa foto - ISU Constanța

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz

Poliția Rutieră continuă să investigheze circumstanțele care au dus la acest tragic accident. Cercetările preliminare sugerează că impactul a fost extrem de puternic, lăsând șoferului autoturismului nicio șansă de supraviețuire. În prezent, autoritățile analizează toate posibilele cauze, inclusiv viteza excesivă, neatenția la volan sau eventualele probleme tehnice ale vehiculelor implicate.

Tragedia a șocat comunitatea locală, iar autoritățile își exprimă condoleanțele către familia și apropiații victimei. 

                 Accident mortal în Constanța, în această seară / Sursa foto - ISU Constanța