MENIU

ACCIDENT TERIBIL ÎN BIHOR. Doi morţi şi cinci răniţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal

Accident grav în Bihor

Două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite, luni, în urma unui accident produs pe un drum judeţean din Bihor, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Alina Dinu, accidentul a avut loc, în jurul orei 13.30, pe DJ 792, între localităţile Tinca şi Husasău de Tinca.

"A avut loc o coliziune frontală între două autoturisme pe DJ 792, între localităţile Tinca şi Husasău de Tinca. Într-o maşină se aflau două persoane, iar în cealaltă cinci. Cercetările la faţa locului sunt în plină desfăşurare", a declarat Alina Dinu.

Pe lângă poliţişti, la faţa locului s-au deplasat şi mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, un echipaj de descarcerare din Oradea şi o autospecială de descarcerare din Salonta. De asemenea, la faţa locului se află patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

"Accidentul a avut şapte victime, dintre care două încarcerate. Din păcate, cele două victime încarcerate, doi bărbaţi, au fost declarate decedate", a declarat Ciprian Tămaş de la ISU Crişana.

Potrivit acestuia, celelalte cinci victime, între care două femei, au traumatisme cranio-faciale, contuzii de membre sau la coloană, excoriaţii la faţă, fiind transportate la spital. Traficul în zonă nu a fost blocat, cele două autoturisme fiind proiectate în afara şoselei.

Mai multe articole despre:
Bihor accident Bihor doi morţi bihor