MENIU

Accident teribil în Bacău - Un bărbat a murit fulgerător, lovit pe trecerea de pietoni de o autospecială ISU

Accident teribil în Bacău - Un bărbat a murit fulgerător, lovit pe trecerea de pietoni de o autospecială ISU

Un accident cumplit s-a petrecut pe un drum din județul Bacău luni seară. Un pieton a fost accidentat foarte grav de o autospecială de pompieri. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru menținerea acestuia în viață.

Un bărbat de 49 de ani a fost accidentat grav de o autospecială ISU, luni seara, pe trecerea de pietoni din Filipești, județul Bacău. Unul dintre subofițerii ISU i-a efectuat masaj cardiac victimei, până la sosirea echipajului medical. Din nefericire, a fost declarat decesul.

Accidentul a fost provocat de o autospecială din cadrul ISU Vrancea, aflată în misiune dinspre Huși către Focșani.

Potrivit primelor date, autospeciala ISU avea doar semnalele luminoase în funcțiune, acroșând persoana pe trecerea de pietoni.

La locul producerii accidentului s-au strâns mai multe rude ale victimei, existând riscul de escaladare a conflictului. Au ajuns efectivele SAS și cele din cadrul Serviciului Rutier, pentru efectuarea CFL. Ulterior, oamenii legi au transmis că persoanele prezente se manifestă pașnic.

Imediat după accident, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate, nefiind valori ridicate de trafic în zonă. 

După declararea decesului bărbatului, traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri.