MENIU

Accident teribil cu 8 victime: O camionetă și o mașină, ciocnire violentă pe Arad-Șiria - Bilanțul deceselor, în creștere: 3 morți

Accident teribil pe Drumul Județean Arad-Șiria. Un bărbat a murit pe loc, al doilea a fost declarat decedat, iar al treilea a murit la spital din cauza rănilor foarte grave, în timp ce alte 5 persoane au fost rănite după ciocnirea violentă între o camionetă și un autoturism ce a avut loc joi seară.

 

Un accident rutier foarte grav s-a produs joi pe Drumul Județean Arad-Șiria, soldat cu 8 victime. Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite în coliziunea dintre o camionetă şi un autoturism. Accidentul a avut loc în localitatea Horia din judeţul Arad, în apropiere de intersecția cu drumul spre Vladimirescu.

În urma accidentului, un om a murit pe loc, iar un al doilea a fost resuscitat, însă acesta nu a răspuns manevrelor, fiind şi el declarat decedat. Alte şase persoane au fost rănite.

În autoturism se afla o persoană, iar în camionetă șapte, potrivit ISU Arad.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD.

„La locul evenimentului au fost alocate două ambulanţe SAJ. La locul evenimentului, au fost suplimentate forţele şi mijloacele cu două ambulanţe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă”, a transmis ISU Arad. 

„Bărbatul aflat în mașină este conștient și cooperant, nefiind încarcerat. Din camionetă, două persoane și-au pierdut viața. Unul dintre cei doi a decedat pe loc, iar pentru cel de-al doilea s-au efectuat manevre de resuscitare la fața locului. Din păcate, însă, victima nu a răspuns manevrelor, fiind declarată decedată. Alte cinci persoane aflate în camionetă în momentul producerii accidentului sunt conștiente și cooperante”, a mai precizat ISU Arad, potrivit aradon.ro.
 
Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările și cauzele producerii accidentului.