MENIU

Accident stupid: o femeie a murit a murit în parcare după ce prietena ei a dat cu spatele. Șoferița a confundat pedalele - VIDEO

Un accident tragic și absurd s-a soldat cu moartea unei femei, funcționară la Consiliul Județean Gorj, în parcarea unui imobil din Târgu Jiu. Incidentul s-a produs din cauza unei erori de conducere a prietenei sale, care a confundat pedalele mașinii.

Cum s-a întâmplat accidentul

Funcționara, în vârstă de 56 de ani, se întorcea din oraș împreună cu o colegă de serviciu, după ce petrecuseră împreună. Ajunse în parcare, femeia a coborât din autoturismul condus de prietena ei. În acel moment, șoferița a făcut o greșeală fatală: a confundat pedalele, băgând mașina din greșeală în marșarier.

Potrivit relatărilor martorilor și poliției, șoferița a lovit-o pe prietena sa cu portiera, proiectând-o într-un alt autoturism parcat. În mod tragic, vehiculul a continuat să se deplaseze înapoi și a trecut peste femeia de 56 de ani, ucigând-o pe loc.

Ce au transmis oamenii legii

„O femeie, în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, la punerea în mișcare prin manevra de mers înapoi, a lovit cu portiera o femeie, în vârstă de 56 de ani, care coborâse parțial din acel autoturism, a proiectat-o pe drum și a trecut peste ea, continuându-și deplasarea în mod involuntar în marșarier”, a transmis poliția. 

În urma impactului, funcționara a decedat pe loc. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei.

Poliția a deschis un dosar de ucidere din culpă și investighează circumstanțele exacte ale tragediei. Până în prezent, ancheta a arătat că șoferița, în vârstă de 43 de ani, deținea un permis de conducere valid și nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului.

Accidentul petrecut în Târgu Jiu subliniază importanța atenției și precauției la volan, chiar și în situații aparent banale, precum parcarea unui autoturism.