MENIU

Accident rutier dezastruos pe o șosea din România: Două mașini și un microbuz au intrat în coliziune

Luni, între localitățile Coșava și Margina din județul Timiș, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

 Potrivit Poliției Timiș, incidentul a fost provocat de un bărbat de 34 de ani care a condus un autoturism din direcția Coșava spre Margina. La un moment dat, acesta a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 37 de ani. Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie de 25 de ani.

În urma accidentului, două femei au fost rănite: conducătoarea auto de 25 de ani și o pasageră de aceeași vârstă aflată în vehiculul acesteia. Toți șoferii implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În prezent, se desfășoară o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor exacte ale accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism din direcţia localităţii Coşava spre localitatea Margina, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 37 de ani. Ulterior, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie de 25 de ani. În urma impactului, au rezultat două victime, respectiv femeia de 25 de ani şi o pasageră, de aceeaşi vârstă, aflată în maşina condusă de aceasta", a precizat Poliţia.