MENIU

Accident rutier între un autoturism și un microbuz de marfă, în Teleorman: două persoane rănite

Accident rutier între un autoturism și un microbuz de marfă, în Teleorman: două persoane rănite

Un accident rutier s-a produs astăzi la ieșirea din localitatea Gălăteni, pe drumul către Roșiori de Vede, județul Teleorman, în care a fost implicat un autoturism și un microbuz de marfă. La fața locului au intervenit de urgență echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), inclusiv o autospecială de stingere a incendiilor, un echipaj SMURD și unul de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Conform primelor informații, în urma coliziunii au rezultat două victime, ambele conștiente și cooperante, cu vârste cuprinse între 50 și 56 de ani. Din fericire, niciuna dintre persoanele implicate nu a fost încarcerată. Echipajele medicale le-au acordat primul ajutor calificat la fața locului, după care acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexandria pentru investigații suplimentare.

Microbuzul implicat în accident nu transporta pasageri, ci era utilizat pentru transportul de marfă. Pompierii au continuat să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor (P.S.I.), prevenind eventuale pericole suplimentare. Între timp, autoritățile competente au preluat cazul pentru a investiga circumstanțele producerii accidentului.

Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor exacte ale acestui eveniment rutier.

Mai multe articole despre:
accident teleorman microbuz