MENIU

Accident rutier în Timiș! O autoutilitară încărcată cu CO2 a intrat în coliziune cu o mașină

Un accident rutier a avut loc joi seara în localitatea Ghiroda, județul Timiș, implicând o mașină și o autoutilitară cu semiremorcă încărcată cu CO2 lichid. Incidentul a avut loc când cele două vehicule s-au ciocnit, iar în urma coliziunii o persoană a fost rănită.

Autoritățile au ajuns de urgență la fața locului

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș a fost alertat imediat și a trimis echipe de intervenție la fața locului. Au fost mobilizate o autospecială de primă intervenție și comandă, echipajul CBRN (Chemical, Biological, Radiological, and Nuclear) și o ambulanță SMURD cu medic. Potrivit ISU Timiș, nu au fost semnalate scurgeri de CO2 din semiremorcă.

Șoferul autoturismului, singura persoană rănită în accident, a fost transportat la spital. Conform informațiilor, acesta se afla în stare conștientă și cooperantă la momentul preluării. Pompierii au luat măsuri specifice de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de carburant din rezervorul autoutilitarei.

ISU Timiș a asigurat că nu au fost înregistrate scurgeri de CO2, reducând astfel riscurile de contaminare. Autoritățile continuă să investigheze cauzele accidentului și să stabilească circumstanțele exacte ale coliziunii.