MENIU

Accident rutier în București: O mașină a blocat Pasajul Unirii - Șoferul a fugit de la fața locului - Imaginile surprinse - VIDEO

Accident rutier în Pasajul Unirii marți seară. Un autoturism a blocat circulația înainte de miezul nopții după ce a acroșat câteva mașini. Șoferul a fugit de la fața locului și este căutat de Poliție.

Un accident rutier a avut loc, marţi seara, în Pasajul Unirii, șoferul care l-a provocat a fugit de la fața locului. Imagini din momentul producerii accidentului au fost surprinse de camerele de supraveghere și au fost publicate de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook.

În imagini se observă cum două autoturisme intră în viteză în pasajul aglomerat, ulterior prima mașina s-a oprit în perete, blocând circulația, după ce l-a acroșat pe al doilea. După accidentul în lanț ar fi părăsit pasajul Unirii.

Daniel Băluță a anunțat că Primăria Sectorului 4 va face plângere penală pentru distrugere pe numele şoferului care a fugit de la faţa locului.

„În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. Din fericire, n-au fost înregistrate victime, însă șoferul vinovat a fugit de la fața locului.
Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliția Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate.
Nu vom accepta nicio abatere, nu vom trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiții al comunității Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă”, a transmis primarul Sectorului 4.
Este al doilea incident grav din Pasajul Unirii din ultimele două luni, după ce în 18 octombrie un autoturism a luat foc și a blocat aproximativ 100 de persoane în subteran în momentul incendiului.