MENIU

Accident rutier grav! Un copil de șase ani a fost lovit de o mașină în timp ce traversa

Pe 22 august 2024, la ora 14:20, un accident rutier s-a produs în județul Roman implicând două victime. Incidentul a necesitat intervenția rapidă a echipajelor de urgență.

Cum s-a întâmplat accidentul

La fața locului, echipajele de Ambulanță au găsit două victime: un băiat în vârstă de 6 ani, care a fost lovit de un autoturism, și o femeie de 23 de ani, însărcinată în luna a IX-a, care a suferit un atac de panică.

Băiatul de 6 ani a fost diagnosticat cu traumatism cranian fără pierdere de cunoștință și a fost transportat de urgență, cu un echipaj medical, la CPU al Spitalului Municipal de Urgență Roman pentru îngrijiri suplimentare.

Femeia de 23 de ani a suferit un atac de panică ca urmare a accidentului și a fost transportată, de asemenea, cu un echipaj de urgență, la CPU al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost alertați despre accidentul produs pe DC 75 în Oniceni. Din verificările efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 75, a surprins și accidentat băiatul care traversa strada.

În urma accidentului, atât copilul, cât și femeia aflată în mașină au fost transportați la unități medicale pentru tratamente.

Conducătorul auto a fost testat pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost negativ. Poliția continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte ale accidentului și pentru a stabili dacă a fost comisă infracțiunea de vătămare corporală din culpă.