MENIU

Accident rutier grav între un microbuz și un autoturism. 6 victime în urma impactului după ce mașina a fost proiectată în perete

Un accident rutier grav a avut loc pe Aleea Teișani din București. Un microbuz și un autoturism au intrat în coliziune, iar traficul a fost blocat.

Astăzi, în jurul orei 13:30, Brigada Rutieră a fost alertată printr-un apel la 112 cu privire la un accident rutier grav petrecut pe Aleea Teișani, în București, în zona Greenfield. Incidentul a implicat două autovehicule, iar impactul a fost atât de puternic încât unul dintre vehicule a fost proiectat într-o clădire.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative pentru ambele persoane. În urma coliziunii, șase persoane au fost rănite și au necesitat transportul de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din cele șase victime, cinci se aflau într-un microbuz, iar una în celălalt autovehicul implicat în accident. Toate victimele au fost transportate conștiente la spital.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs acest accident. Echipele de intervenție au asigurat perimetrul și au luat măsurile necesare pentru a facilita transportul rapid al răniților la unitățile medicale.

Călătorii care au circulat cu linia STB 203 au fost anunțați că autobuzele sunt blocate în trafic din cauza accidentului rutier.

„Autobuzele liniei 203 – blocate pe ambele sensuri. Cauza: eveniment rutier terți, produs pe Aleea Teișani, in stația Drumul Pădurea Pustnicu.”