MENIU

Accident rutier grav în România! Planul ROȘU a fost activat: 12 victime, printre care 6 copii

Un grav accident de circulație a avut loc în județul Suceava, la intersecția drumurilor E85 și DN2, implicând 12 persoane, dintre care șase copii. În urma coliziunii, autoritățile au activat imediat planul roșu de intervenție.

Un șofer a virat greșit și a provocat accidentul

Incidentul a fost provocat de un șofer care, virând stânga fără a se asigura, a lovit un vehicul ce circula regulamentar. Mașina lovită a fost apoi proiectată într-un al treilea autoturism.

Trei adulți și cei șase copii implicați în accident au fost transportați de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Traficul pe DN2 a fost întrerupt pe ambele sensuri pentru mai bine de o oră, în urma accidentului.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

„Din cele 12 persoane implicate în accident, 11 au fost monitorizate medical. În urma investigațiilor medicale, 9 persoane necesită transport  la spital (3 adulți şi 6 minori). Toate victimele sunt conștiente şi cooperante”, a transmis ISU Suceava.