MENIU

Accident rutier grav! Două surori au intrat cu mașina în șanț după ce au evitat un câine aflat pe șosea

În seara de luni, în jurul orei 23:00, localitatea Cerchejeni a fost scena unui accident rutier grav. Două tinere, de 17 și 19 ani, au fost transportate de urgență la spital după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident.

Cum s-a întâmplat totul

Accidentul s-a produs în momentul în care mașina, un Volkswagen Golf condus de un tânăr începător de 19 ani din comuna Blândești, se îndrepta dinspre Blândești către Sulita. Potrivit relatărilor, șoferul ar fi încercat să evite un câine care a apărut brusc pe drum, pierzând controlul vehiculului. Mașina a lovit un cap de pod, s-a răsucit în aer și a aterizat pe o mașină parcată pe marginea drumului.

În urma impactului, cele două surori aflate în Volkswagen au suferit răni. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani au intervenit prompt, preluând cele două victime: una de 17 ani cu multiple contuzii și alta de 19 ani cu traumatisme craniene și faciale. Ambele au fost stabilizate și transportate la Urgențe pentru tratament.

„De la fața locului au fost preluate două paciente. Una de 17 ani, policontuzionată, iar o alta, de 19 ani, cu traumatisme craniene și faciale. Au fost stabilizate și transportate la Urgențe”, a precizat medicul primar Bogdan Ursu, director medical al SJA Botoșani, conform monitorulbt.ro.

Poliția a început o investigație pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În prezent, se desfășoară o anchetă pentru stabilirea vinovăției și s-a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă. Autoturismele implicate în accident au fost ridicate și transportate la un service auto de către echipele SOS Savencu.

        Grav accident rutier în Botoșani / Sursa foto - Monitorulbt.ro