MENIU

Accident rutier grav cu cinci victime. Printre răniți se numără și un copil de cinci ani - VIDEO

Un accident rutier grav s-a produs joi la intrarea în satul Bătinești din comuna Țifești, județul Vrancea, în urma căruia cinci persoane, printre care și un copil de cinci ani, au fost rănite.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14:56 și a implicat un microbuz de transport persoane și o autoutilitară, potrivit informațiilor furnizate de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

La scurt timp după primirea apelului de urgență, Dispeceratul SAJ Vrancea a trimis la locul accidentului două ambulanțe și un echipaj SMURD. La sosire, echipajele medicale au găsit cinci victime, cu vârste între 5 și 62 de ani, toate conștiente și prezentând traumatisme minore.

„Victimele au fost stabilizate și li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani a Spitalului Județean Focșani", a declarat un reprezentant al SAJ Vrancea.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea a confirmat coliziunea dintre o autoutilitară și un microbuz de transport persoane. Toate victimele se aflau în microbuz în momentul impactului.

„La data de 4 iulie, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în satul Bătinești, comuna Țifești. La fața locului, polițiștii au constatat că impactul s-a produs între o autoutilitară și un microbuz de transport persoane", a declarat Cătălina Murariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

                  Grav accident rutier în Vrancea / Foto - ISU Vrancea

În urma incidentului, autoritățile au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Poliția continuă să investigheze circumstanțele care au dus la producerea accidentului.