MENIU

Accident rutier grav! Cinci oameni răniți, printre care și un copil de trei ani

Un grav accident rutier a avut loc pe drumul național DN 15D, în localitatea Bozieni, joi, în urma căruia cinci persoane, printre care și un copil de trei ani, au fost rănite. Incidentul a fost raportat de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Cum s-a întâmplat totul

Conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, inspectorul Ramona Ciofu, accidentul s-a produs în momentul în care o femeie de 31 de ani din Roman, aflată la volanul unui autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului "Oprire" la intersecția cu DN 15D. În consecință, mașina condusă de aceasta a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, de asemenea din Roman.

Impactul a cauzat avarierea ambelor vehicule și rănirea tânărului șofer de 28 de ani, precum și a patru pasageri din mașina acestuia, cu vârste cuprinse între 3 și 35 de ani.

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de ambulanță, care au transportat de urgență victimele la Centrul de Primiri Urgențe Roman pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliția continuă investigațiile în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.