MENIU

Accident rutier grav. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a suferit răni grave în urma unui accident rutier produs luni în comuna Vâlcănești, județul Prahova. Victima a fost transportată de urgență la spital cu ajutorul unui elicopter SMURD.

Ce au transmis autoritățile

Conform informațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, accidentul a implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat pe o parte. La locul incidentului au intervenit o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și elicopterul SMURD de la Brașov.

„Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că autoturismul avea doi ocupanți, iar unul dintre aceștia prezenta o fractură deschisă la nivelul brațului stâng, precum și alte traumatisme. Victima era conștientă", au precizat reprezentanții ISU Prahova.

Bărbatul de 80 de ani a fost stabilizat de echipele medicale la locul accidentului, după care a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Ancheta autorităților continuă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs acest accident.