MENIU

Accident rutier extrem de grav! A fost necesară intervenția elicopterului SMURD: Doi adulți și o copilă au murit

Luni, un accident teribil a avut loc pe DJ 709 A, între localitățile Cociuba Mare și Petid, în județul Bihor, soldându-se cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor două. Incidentul a implicat două autoturisme și a dus la intervenția echipajelor de urgență.

Cum s-a întâmplat tragedia

La ora 13:30, dispeceratul ISU Bihor a primit un apel de urgență referitor la un grav accident rutier în care erau implicate patru persoane, dintre care două adulți și doi copii. La fața locului, echipele medicale au descoperit că doi adulți și o fetiță se aflau în stop cardio-respirator, iar cealaltă fetiță era în stare de inconștiență.

Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare pentru victimele aflate în stop cardio-respirator, dar, din păcate, nu au reușit să le salveze. Fetița care se afla în stare de inconștiență a fost transportată de urgență cu elicopterul SMURD la UPU a Spitalului Clinic Județean Bihor pentru tratament de urgență.

„Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 13.30. apelantul precizând faptul că în accident sunt implicate 4 persoane (din care 2 adulți şi 2 copii) aflate în două autoturisme. Ajunse la fața locului, echipajele medicale şi paramedicale au constatat că doi adulți şi un copil se află în stop cardio-respirator, iar cel de-al doilea copil, în stare de inconştienţă”, a transmis ISU Bihor.

Starea victimelor

În urma accidentului, cei doi adulți și fetița au fost declarați decedați la fața locului. Cealaltă fetiță transportată cu elicopterul se află sub îngrijire medicală la spital. Detaliile accidentului sunt în continuare investigate, iar autoritățile nu au stabilit încă circumstanțele exacte ale producerii acestuia.

„Fetiţa aflată în stare de inconştienţă, a fost preluată de elicopterul SMURD, urmând a fi transportată la UPU a Spitalului Clinic Judeţean Bihor.Din nefericire, a fost declarat decesul celor doi adulţi şi al fetiţei care se aflau în stop cardio-respirator”, a mai transmis ISU Bihor.

                Accident rutier cumplit în Bihor / Sursa foto - ISU Bihor