MENIU

Accident rutier cu 4 mașini pe una dintre cele mai aglomerate șosele din Capitală. Un bărbat a ajuns de urgență la spital

Un accident rutier implicând patru autovehicule a avut loc joi seară pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din București, Iuliu Maniu, în Sectorul 6 al Capitalei. Incidentul s-a produs după ce două mașini s-au ciocnit, iar din impact, fragmente de caroserie au lovit alte două vehicule aflate în apropiere.

Conform informațiilor furnizate de Brigada Rutieră, un bărbat a fost rănit în accident și transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. În ciuda impactului, toți cei patru șoferi implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, fără urme de consum de alcool.

              Accident pe Bulevardul Iuliu Maniu, joi seară / Sursa foto - Facebook

Cum s-a întâmplat totul

Accidentul a avut loc în jurul orei de vârf, pe direcția de ieșire din București, spre Autostrada A1, când unul dintre șoferi, în încercarea de a schimba banda de circulație, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa pe aceeași direcție. În urma impactului, fragmentele desprinse din caroseria celor două mașini implicate au lovit alte două vehicule, extinzând daunele.

Din cauza accidentului, traficul rutier pe bulevardul Iuliu Maniu a fost restricționat, circulația desfășurându-se doar pe prima bandă a sensului de ieșire din București. Zona afectată a fost semnalizată, iar echipajele de poliție au efectuat măsurători pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.