MENIU

Accident rutier CATASTROFAL! O mamă și doi copii, de trei și șase ani, au fost spulberați pe trotuar de un SUV

Un accident cumplit a avut loc marți după-amiază în Esslingen, lângă Stuttgart, unde o mamă și cei doi copii ai săi, în vârstă de 3 și 6 ani, și-au pierdut viața în mod tragic după ce au fost loviți de un SUV în timp ce se aflau pe trotuar. URMEAZĂ informații cu un puternic impact emoțional!

Scena impactului a fost atât de devastatoare încât polițiștii care au ajuns la fața locului au izbucnit în lacrimi, potrivit martorilor. Tragedia s-a produs la scurt timp după ce femeia își luase copiii de la o sală de sport din apropiere.

Accident tragic în Germania: O mamă și doi copii au murit. Polițiștii, copleșiți de emoție la locul tragediei

Potrivit unui raport al publicației Bild, șoferul unui SUV Audi Q3, în vârstă de 54 de ani, circula cu viteză când vehiculul a pierdut controlul, a derapat și a urcat pe trotuar. „După ce a trecut de bordură, mașina a lovit trotuarul, unde o femeie de 39 de ani mergea împreună cu cei doi copii ai săi”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției locale.

Impactul a fost atât de violent încât mama și copiii au suferit răni fatale, decedând pe loc. Echipajele de urgență care au sosit imediat la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva victimele și au acordat asistență medicală martorilor aflați în stare de șoc, dar și rudelor care au ajuns la scurt timp după tragedie.

Șoferul SUV-ului a fost, de asemenea, rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În timpul accidentului, mai multe mașini parcate au fost avariate, iar un transformator electric a fost de asemenea distrus. Un alt șofer, aflat într-unul dintre vehiculele acroșate, a fost rănit și transportat la spital.

În prezent, autoritățile investighează cauzele care au dus la acest accident cumplit. Șoferul este cercetat pentru ucidere din culpă, iar cazul a fost preluat de procurorii din Stuttgart, care vor continua să examineze toate circumstanțele ce au condus la această tragedie.