MENIU

Trafic îngreunat pe DN1, pe mai multe porțiuni de drum

Traficul este îngreunat pe Șoseaua București-Ploiești (DN1) miercuri după-masă, din cauza unui accident.

Potrivit martorilor, accidentul ar fi avut loc la intrarea în București dinspre Otopeni, între un microbuz tip maxi-taxi și un autoturism personal. Circulația pe sensul de mers spre București este îngreunată. La fața locului au ajuns poliția și o ambulanță SMURD.

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că miercuri după-masă, pe DN1, pe Valea Prahovei, se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov, iar în sens invers între Predeal şi Buşteni. Ninge, iar pe partea carosabilă a început să se depună zăpadă, deoarece utilajele de deszăpezire se deplasează cu viteză redusă, din cauza aglomeraţiei. De altfel, autovehiculele rulează cu viteză adaptată, mai mică decât în mod normal, pe întreg tronsonul Timişu de Sus - Sinaia. În condiţii similare se circulă şi pe DN73A Predeal - Pârâul Rece.

Pe DN1A Babarunca - Cheia a nins viscolit, iar stratul de zăpadă (în amestec cu material antiderapant) măsoară aproximativ un centimetru. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire.

Mai multe articole despre:
accident DN1